Tradenomit

Tradenomit tarjoaa jäsenilleen uravalmennusta, hyvinvointivalmennusta, yrittäjyyssparrausta, esihenkilösparrausta ja työkykyvalmennusta. Palvelu on luottamuksellista ja henkilökohtaista. Valmennuksen lähtökohtana on henkilökohtainen tilanteesi.

Valmennus toteutetaan puhelimen, videoyhteyden (Teams) tai sähköpostin välityksellä. Keskustelun pituus on 25 tai 50 minuuttia. Valmennusta voi jatkaa uudella tapaamisella, kun se on tilanteesi kannalta tarkoituksenmukaista.

Valitse alasvetovalikosta sinulle oikea palvelu, niin saat näkyviin kyseiselle palvelulle varattavissa olevat ajat. Ajanvarauksen voi tehdä aikaisintaan vuorokautta ennen ohjausta ja maksimissaan yhden kuukauden päähän tästä hetkestä.

Varatessasi aikaa tarvitset jäsennumerosi. Sinua pyydetään täsmentämään kysymystäsi valmentajalle ja voit liittää ajanvarauksen yhteydessä kysymykseesi liittyviä liitetiedostoja. Jos asiasi koskee työnhakua, niin liitä työnhakuasiakirjat ja mahdollinen ilmoitusteksti liitetiedostona. Valitse myös haluatko yhteydenoton puhelimitse vai videoneuvotteluna. Jos toivot vastausta vain sähköpostitse, niin mainitse asiasta avoimessa kentässä!

Tähdellä merkittyihin kohtiin täytyy vastata, jotta pääset vahvistamaan varauksen. Varauksesta tulee vahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja pääset siitä muuttamaan tai perumaan ajanvarauksesi viimeistään vuorokautta ennen sovittua aikaa.

Jos sinulla on ongelmia ajanvarauksen kanssa, voit soittaa urapalveluihimme Hetalle numeroon 050 596 7676 tai laittaa sähköpostia uraohjaus@tyovalmennus.fi.

Ohjauspalvelut toteuttaa Työvalmennus Futuuri Oy:n ura- ja työkykyvalmentajat. Työvalmennus Futuuri Oy on vuonna 2005 perustettu ohjausalan ja työelämän muutostilanteiden asiantuntijayritys.

Ajanvaraus »