Tradenomiliitto

Tradenomiliitto tarjoaa jäsenilleen uraohjausta, hyvinvointiohjausta, yrittäjyysohjausta, esimiesohjausta ja työkykyohjausta. Palvelu on luottamuksellista ja henkilökohtaista. Ohjauksen lähtökohtana on henkilökohtainen tilanteesi.

Ohjaus toteutetaan puhelimen, videoyhteyden (Skype for Business) tai sähköpostin välityksellä. Keskustelun pituus on max 25 minuuttia. Jos tarvitset pidempää keskustelua, niin voit varata 50 minuutin ohjauksen .

Valitse alasvetovalikosta sinulle oikea palvelu, niin saat näkyviin kyseiselle palvelulle varattavissa olevat ajat. Voit varata ajan jo vuorokauden päähän tai voit valita vapaan ajan seuraavan kuukauden ajanjaksolla.

Varatessasi aikaa sinua pyydetään täsmentämään kysymystäsi, ja voit liittää ajanvarauksen yhteydessä kysymykseesi liittyviä liitetiedostoja (esim. CV). Valitse myös haluatko yhteydenoton puhelimitse vai videoneuvotteluna. Jos toivot vastausta vain sähköpostitse, niin mainitse asiasta avoimessa kentässä!
Tähdellä merkittyihin kohtiin täytyy vastata, jotta pääset vahvistamaan varauksen. Varauksesta tulee vahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja pääset siitä muuttamaan tai perumaan ajanvarauksesi.

Jos asiasi koskee työnhakua, liitä työnhakuasiakirjat liitetiedostona.

Tradenomiliiton ohjauspalveluita täydentää Työvalmennus Futuuri Oy:n ohjauspalvelut. Työvalmennus Futuuri Oy on vuonna 2005 perustettu ohjausalan ja työelämän muutostilanteiden asiantuntijayritys. Jos sinulla on ongelmia ajanvarauksen kanssa, voit soittaa numeroon 010 420 4142 tai laittaa sähköpostia uraohjaus@tyovalmennus.fi.

Ajanvaraus »