Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Ohjausteemat ovat uraohjaus, työhyvinvointiohjaus ja työkykyohjaus. Ohjauksen lähtökohtana on henkilökohtainen tilanteesi ja ohjauskeskustelut ovat luottamuksellisia. Ohjaus toteutetaan puhelimen, videoyhteyden (Skype for Business) tai sähköpostin välityksellä.

Keskustelun pituus on joko 25 tai 50 minuuttia. Valitse alasvetovalikosta sinulle oikea palvelu, niin saat näkyviin ko. palvelulle varattavissa olevat ajat. Ajanvarauksen voi tehdä aikaisintaan vuorokautta ennen ohjausta ja maksimissaan yhden kuukauden päähän.

Varatessasi aikaa sinua pyydetään täsmentämään kysymystäsi ohjaajalle ja valitsemaan yhteydenottotapa. Jos toivot vastausta vain sähköpostitse, merkitse se viestikenttään. Tähdellä merkittyihin kohtiin täytyy vastata, jotta pääset vahvistamaan varauksen. Sinulle tulee varauksesta vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit muuttaa tai poistaa varauksen viimeistään vuorokautta ennen sovittua aikaa.

Voit liittää ajanvaraukseen kysymykseesi liittyviä liitetiedostoja. Jos asiasi koskee työnhakua, liitä työnhakuasiakirjat ja mahdollinen ilmoitusteksti liitetiedostona. 

Ohjauspalvelut toteuttaa Työvalmennus Futuuri Oy:n uraohjaajat ja ammatillisen kuntoutuksen  ohjaajat. Työvalmennus Futuuri Oy on vuonna 2005 perustettu ohjausalan ja työelämän muutostilanteiden asiantuntijayritys.

Ajanvarauksen ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä puhelimitse 010 420 4142 tai sähköpostitse uraohjaus@tyovalmennus.fi.

Ajanvaraus »