Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Ohjausteemat ovat uravalmennus, työhyvinvointiohjaus ja työkykyohjaus.

Ohjauksen lähtökohtana on henkilökohtainen tilanteesi ja ohjauskeskustelut ovat luottamuksellisia. Ohjaus toteutetaan puhelimen, videoyhteyden (Teams) tai sähköpostin välityksellä. Keskustelun pituus on joko 25 tai 50 minuuttia. VirtuaaliVauhdittajan ensimmäisen keskustelun pituus on 40 minuuttia ja Aloitustapaaminen ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan on 50 min. 

Jos tarvitset pidempikestoisen uravalmennusprosessin, voit valita kolmen ohjauskerran VirtuaaliVauhdittajan jäsenhintaan tai jos ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta olisi sinulle apua, voit valita Aloitustapaamisen ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan – valitsethan tällöin toteutustavaksi videotapaamisen. Kaikki jäsenemme ovat oikeutettuja yhteen ohjaus- tai valmennuspalveluun kalenterivuoden aikana.
HUOM! Tarkista mahdollinen omavastuu YKAn sivulta: https://www.yhteiskunta-ala.fi/edut-ja-palvelut/urapalvelut/uraohjaus/

Valitse alasvetovalikosta sinulle oikea palvelu, niin saat näkyviin ko. palvelulle varattavissa olevat ajat. Ajanvarauksen voi tehdä aikaisintaan vuorokautta ennen ohjausta ja maksimissaan yhden kuukauden päähän. VirtuaaliVauhdittajan ja lyhytterapian seuraavien ohjauskeskusteluiden ajankohdista sovitaan yhdessä.

Varatessasi aikaa sinua pyydetään täsmentämään kysymystäsi ohjaajalle ja valitsemaan yhteydenottotapa. Jos toivot vastausta vain sähköpostitse, merkitse se viestikenttään. Tähdellä merkittyihin kohtiin täytyy vastata, jotta pääset vahvistamaan varauksen. Sinulle tulee varauksesta vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit muuttaa tai poistaa varauksen viimeistään vuorokautta ennen sovittua aikaa.

Voit liittää ajanvaraukseen kysymykseesi liittyviä liitetiedostoja. Jos asiasi koskee työnhakua, liitä työnhakuasiakirjat ja mahdollinen ilmoitusteksti liitetiedostona. 

Ohjauspalvelut toteuttaa Työvalmennus Futuuri Oy:n uraohjaajat ja ammatillisen kuntoutuksen  ohjaajat. Työvalmennus Futuuri Oy on vuonna 2005 perustettu ohjausalan ja työelämän muutostilanteiden asiantuntijayritys.

Ajanvarauksen ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä puhelimitse 010 420 4142 tai sähköpostitse uraohjaus@tyovalmennus.fi.

Ajanvaraus »